
21 Eylül Pazar akşamı kafeteryamıza müşteri olarak gelen üç kişi, hesap ödemek istememiştir. Bu nedenle personelimizle aralarında tartışma çıkmıştır. Tartışma sırasında saldırganlardan biri silahını çıkararak personelimizi hedef almış ve beş el ateş etmiştir. Kurşunlardan biri saldırganlardan birine isabet etmiştir.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine hızla müdahale etmiş ve üç saldırganı gözaltına almıştır. Bodrum Denizciler Derneği olarak, olaya karışan çalışanlarımız ve şahsım Yönetim Kurulu Başkanı olarak emniyette ifadelerimizi vermiş, güvenlik kamerası görüntülerini yetkililere teslim etmiş bulunuyoruz. Konu adli makamlara intikal etmiş olup süreç devam etmektedir.

Devam eden hukuki süreç nedeniyle olayın ayrıntılarına ilişkin daha fazla bilgi paylaşmamız mümkün değildir. Ancak bilinmelidir ki Bodrum Denizciler Derneği ve Kafeteryası, 55 yıldır Bodrum’un kalbinde üyelerine ve misafirlerine huzur, güven ve dayanışma içerisinde hizmet vermektedir ve vermeye devam edecektir.
İskele Meydanı, Bodrum halkının buluşma ve kaynaşma noktasıdır. Denizciler olarak bu birlik ve beraberliğin bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Adaletin en kısa sürede tecelli edeceğine dair güvenimiz tamdır.
Saygılarımla
Bodrum Denizciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Tuna Altunkaya
MANŞET
3 gün önceBODRUMYERELHABER
10 gün önceBODRUM
14 gün önceBODRUM
16 gün önceBODRUMYERELHABER
17 gün önceBODRUM
17 gün önceBODRUMYERELHABER
17 gün önceBODRUMYERELHABER
19 gün önceBODRUMYERELHABER
20 gün önceBODRUMYERELHABER
24 gün önceBODRUMYERELHABER
25 gün önceBODRUMYERELHABER
09 Şubat 2026
1
Kahraman Eski Uzman Çavuşlar İçin Tarihi Adım: Adalet Bakanlığı’nda Kritik Görüşmeler
356 kez okundu
2
Meclis Üyesi Niyazi Atare Rüşvet Almaktan Gözaltında
251 kez okundu
3
Barolar Akbelen’de: “Bu Doğa Katliamı Hukukla da Vicdanla da Açıklanamaz”Eylül 2025
234 kez okundu
4
21 Eylül Bodrum Denizciler Derneği’nden Kamuoyuna Açıklama
227 kez okundu