Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 33°C
Açık
Muğla
33°C
Açık
Cts 32°C
Paz 30°C
Pts 26°C
Sal 28°C

Bodrum Belediyesi Turizm Zabıtaları Görev Başında

Bodrum Belediyesi Turizm Zabıtaları Görev Başında
18 Haziran 2024 11:48
4.195

Yaz sezonuna bağlı olarak artan nüfus ile birlikte kentin daha güvenli hale gelmesi ve vatandaşların taleplerine rahatlıkla cevap verilebilmesi için Bodrum Belediyesi turizm zabıtaları göreve başladı.

Bodrum Belediyesi turizm zabıtaları, Bodrum’un turistik cazibesini korumak ve tatilcilerin güvenliğini sağlamak amacıyla sahiller ile yabancı misafirlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde hizmet vermeye başladı. Turizm zabıtaları kurallara uyulmasını sağlamak, çevre temizliğini denetlemek ve misafirlerin ihtiyaç duyduğu konularda yardımcı olmak için yaz sezonu boyunca faaliyette bulunacak.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, herkesin keyifli ve huzurlu bir tatil geçirebilmesi için turizm zabıtasını hayata geçirdiklerini belirtirken şunlara değindi:

“Turizm zabıtalarımız, vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin güvenliği ve konforu için sahada aktif olarak görev yapacaklar. Turizm zabıtalarımız ile yabancı turistlerin karşılaştığı sorunlara hızlı ve etkili çözümler sunmak öncelikli hedefimiz.  Zabıtalarımızı gürültü kirliliğini engellemek, motorlu araçların giremeyeceği yerlere hızla müdahalede bulunmasını sağlamak ve özellikle çevre kirliliği mücadelesine dikkat çekmek için bisikletli olarak görevlerine başlattık. Bodrum’un doğal güzelliklerini koruyarak herkes için keyifli ve huzurlu bir tatil ortamı oluşturmaya kararlılıkla devam edeceğiz.” 

Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.