Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 31°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
31°C
Parçalı Bulutlu
Paz 31°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Karavan fuarına izdiham bekleniyor

Karavan fuarına izdiham bekleniyor
25 Haziran 2024 17:56
4.029

İdeal Fuar tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Karavan fuarı 26 – 30 Haziran’da Herodot Kültür Merkezinde karavan severlerle buluşuyor.

Yoğun ilgi görmesi beklenen Fuara bir birinden farklı tasarımlardaki karavan görücüye çıkacak.
Bodrum’a fuarcılık anlamından yeni bir soluk getiren İdeal fuarcılık Bodrum düzenleyeceği Karavan fuarı 26 – 30 Haziran’da vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor. Bir birinden ilginç tasarımları olan karavanlar Herodot Kültür Merkezinden görücüye çıkacak. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen fuara ilginin ise oldukça yoğun olacağı düşünülüyor. Bodrum’da 13 kez fuar düzenleyen ve fuarcılık anlamında farklı meslek dallarında Fuar yapan İdeal Fuar, Bodrum’da da düzenlediği fuarlarla da ilçeye damgasını vurmuştu. Bu yıl düzenlenen Karavan fuarında bir birinden ünlü 25 firma 30 markasıyla 26 Haziran 15:00 – 23:00 saatleri arasından ziyaret edile bilecek. 4 gün boyunca sürecek olan Karavan Fuarı 30 Haziran akşamı son bulacak.

İdeal Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya Karavan fuarına yoğun bir ilgi beklediklerini ifade ederek “Bodrum’da çeşitli sektörlerde fuarlar yaptık. Bodrum’da 13 fuar yaptık ama karavan fuarı çok farklı bir fuardır. Eğlencenin ve ticaretin bir arada olduğu 4 gün geçirmeyi planlıyoruz. Bodrum’a farklı meslek guruplarından çeşitli fuarlar yaptık. Türkiye’nin en gözde turizm merkezinde fuar yapmaktan gurur duyuyoruz. Tüm halkımızı Karavan Fuarına bekliyoruz” dedi.

ETİKETLER: ,
Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.