Ziyareti sırasında, yangın, afet ve her türlü acil durumda fedakarca görev yapan itfaiyecilere olan minnettarlığını dile getiren Başkan Topuz, tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftası’nı kutlayıp hatasız kazasız bir çalışma dönemi temenni etti.
İtfaiye personelleri tarafından karşılanan Başkan Topuz, Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amir Vekili Yüksel Karaduman’a çiçek takdim etti. Perseonellerle bir süre sohbet eden Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un kutlama ziyareti günün anısına çekilen fotoğrafların ardından son buldu.
Başkan Topuz, itfaiyecilerin halkın can ve mal güvenliğini koruma adına gösterdikleri büyük özveri ve cesareti vurgulayarak, “Her türlü zorlu koşulda insan hayatını koruma adına kendi hayatlarını tehlikeye atan tüm itfaiyecilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin gayreti ve fedakarlığı, topluma güven veriyor. Yangında, afette ve her türlü acil durumda mücadele eden tüm itfaiyecilerimizin haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar temenni ediyorum” dedi.
BODRUM
4 gün önceBODRUM
10 gün önceMANŞET
19 gün önceASAYİŞ
22 gün önceBODRUM
29 gün önceBODRUM
23 Temmuz 2026BODRUMYERELHABER
23 Temmuz 2026BODRUMYERELHABER
23 Temmuz 2026BODRUMYERELHABER
23 Temmuz 2026BODRUMYERELHABER
23 Temmuz 2026BODRUMYERELHABER
23 Temmuz 2026YEREL YÖNETİM
23 Temmuz 2026