


Bodrum Denizciler Derneği yönetimi, göreve başlarken en önemli hedeflerinden birini, denizde uzun süre iletişimden kopan sektör çalışanlarını güncel bilgi ve verilerle buluşturmak olarak belirlemişti. Göreve gelişlerinin henüz 5. ayında bu vaadin gerçekleştiğini belirten Dernek Başkanı, “Bugün denizcilerimize özel geliştirdiğimiz mobil uygulamamızı gururla duyuruyoruz” dedi.


Dernek yönetimi, uygulamanın fikir aşamasından yayına kadar yalnızca 2 ayda hazırlanmasında emeği geçen Kodugeçer firmasına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca Muğla bölgesinde denizcilik sektörüne hizmet veren firmalar, tedarikçi listesinde yer almak için Bodrum Denizciler Derneği’ne başvuruda bulunabilecek.
Bodrum Denizciler Derneği, yeni aplikasyonun tüm denizcilerin hayatını kolaylaştıracağına inanıyor:“Bu uygulama yalnızca üyelerimizin değil, tüm denizcilerimizin dijital limanı olacak. İndirip kullanmaya başlayan herkes, sektörümüzün dayanışma ve gelişim ruhuna katkıda bulunacak.”
BODRUMYERELHABER
4 gün önceBODRUM
7 gün önceBODRUM
7 gün önceBODRUM
7 gün önceBODRUM
12 gün önceBODRUMYERELHABER
12 gün önceMANŞET
15 gün önceBODRUMYERELHABER
15 gün önceBODRUM
18 gün önceBODRUMYERELHABER
19 gün önceBODRUM
28 gün önceBODRUM
09 Haziran 2026
3
Türk’lükte buluşalım/Can Pulak 5
7482 kez okundu
5
Gümüşlük’te festival güzel mesajlarla başlıyor
5365 kez okundu