

“Her Şeyden Önce Sağlık” adıyla yayın hayatına başlayan program, halkın en çok merak ettiği güncel sağlık sorunlarını, uzman görüşleri ve hukuk perspektifiyle izleyiciye aktarıyor. Programda; sağlık sistemindeki güncel tartışmalar, hasta hakları, toplum sağlığını ilgilendiren yeni düzenlemeler ve bireysel sağlık önerileri masaya yatırılıyor.
Sevinç’in moderatörlüğünde ilerleyen programda, Av. Cansu Koç ise sağlık hukukuna dair değerlendirmeler yapıyor. Her bölümde farklı branşlardan hekimler, akademisyenler ve sağlık çalışanları konuk edilerek, halkın sorularına yanıt aranıyor.
Program ekibi, temel hedeflerinin halkı sağlık konusunda bilinçlendirmek olduğunu belirtiyor. Sevinç, “Sağlık sadece doktor-hasta ilişkisiyle sınırlı değil, yaşamın her alanını kapsıyor” derken; Av. Cansu Koç, “Hasta haklarını ve hukuki süreçleri anlaşılır bir dille anlatmayı önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk bölümüyle ekranlara gelen programda, “Sağlıkta Şiddet ve Hukuki Boyutları” konusu işlendi. İzleyicilerden yoğun ilgi gören programın, önümüzdeki haftalarda “Kronik Hastalıklarla Mücadele”, “Beslenme ve Halk Sağlığı” ile “Sağlıkta Yeni Teknolojiler” başlıklı bölümlerle devam edeceği açıklandı.
BODRUM
4 gün önceBODRUM
10 gün önceMANŞET
18 gün önceASAYİŞ
22 gün önceBODRUM
29 gün önceBODRUM
22 Temmuz 2026BODRUMYERELHABER
22 Temmuz 2026BODRUMYERELHABER
22 Temmuz 2026BODRUMYERELHABER
22 Temmuz 2026BODRUMYERELHABER
22 Temmuz 2026BODRUMYERELHABER
22 Temmuz 2026YEREL YÖNETİM
22 Temmuz 2026
3
Türk’lükte buluşalım/Can Pulak 5
7551 kez okundu
5
Gümüşlük’te festival güzel mesajlarla başlıyor
5447 kez okundu