Modern donanımlara sahip araçların hizmete alınmasıyla birlikte belediyenin sahadaki etkinliği ve müdahale kapasitesi önemli ölçüde artacak.
Milas Belediyesi, hizmet ağını genişletmek amacıyla araç filosuna;
2 adet kamyonet
1 adet çöp taksi
1 adet asfalt distribütörü
1 adet 20 tonluk paletli ekskavatör
kazandırdı. Tanıtım töreninin ardından araçların hızla sahada görev almaya başlayacağı belirtildi.
Belediye tarafından satın alınan ve teslim süreci devam eden 13 aracın da önümüzdeki günlerde envantere dahil edileceği açıklandı.
Tanıtım töreni Kuyular Mevkii’nde gerçekleştirildi. Törende konuşan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, araç yatırımlarının hizmet kalitesini artırmak adına büyük önem taşıdığını vurguladı.
Topuz konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Belediyemizin çalışmalarına hız kazandırmak için araç filomuzu güçlendiriyoruz. Şu anda hizmete aldığımız araçların dışında, teslim edilmesini beklediğimiz 13 aracımız daha var. Bayramdan sonra onlar da gelecek. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”
Milas’ın geniş bir coğrafyaya sahip olduğuna dikkat çeken Topuz, tüm mahallelere etkin hizmet götürebilmek için araç ve ekipman yatırımlarının süreceğini belirtti.
Konuşmasının ardından yeni araçları tek tek inceleyen Başkan Topuz, ekskavatörün operatör kabinine geçerek teknik personelden bilgi aldı.
Tanıtım programı, günün anısına çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.
BODRUMYERELHABER
2 gün önceASAYİŞ
7 gün önceBODRUM
8 gün önceBODRUM
9 gün önceASAYİŞ
17 gün önceBODRUM
21 gün önceBODRUMYERELHABER
22 Nisan 2026BODRUMYERELHABER
22 Nisan 2026MANŞET
22 Nisan 2026BODRUMYERELHABER
22 Nisan 2026BODRUM
22 Nisan 2026BODRUM
22 Nisan 2026
3
Türk’lükte buluşalım/Can Pulak 5
7429 kez okundu
5
Gümüşlük’te festival güzel mesajlarla başlıyor
5308 kez okundu