Dolar 33,9688
Euro 37,7173
Altın 2.824,78
BİST 9.685,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Pts 28°C
Sal 26°C
Çar 27°C
Per 26°C

“POSTMODERN” RESİM SERGİSİ OASIS SANAT GALERİSİNDE

“POSTMODERN” RESİM SERGİSİ OASIS SANAT GALERİSİNDE
15 Ağustos 2024 19:24
4.201

Oasis Bodrum, 16 Ağustos Cuma günü Kani Kaya küratörlüğünde gerçekleşecek olan “Postmodern” resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Sergi, postmodern tarzı benimseyerek farklı estetik yaklaşımlar sunan karma bir koleksiyon olarak öne çıkıyor. Kani Kaya’nın küratörlüğünde düzenlenecek olan sergide, çeşitli ulusal ve uluslararası 18 sanatçının eserlerinin sanatseverlere buluşuyor.

Serginin dikkat çeken özelliklerinden biri, 1992 yılında kaybettiğimiz ünlü heykeltıraş Zühtü Müridoğlu’nun eserine de yer verilmesidir. Müridoğlu’nun İstanbul Beşiktaş’taki Barbaros heykeli, Anıtkabir’deki kabartmalar ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile İsmet İnönü heykelleri gibi önemli yapıtları, sanat dünyasında özel bir yere sahiptir. Bu sergide, Müridoğlu’nun eseri, onun sanatındaki derinliği ve tarihsel önemini bir kez daha gözler önüne serecek.

16 Ağustos Cuma günü saat 18.00’da Oasis Sanat Galerisindeki açılış kokteyli ile başlayacak olan sergi, 25 Ağustos tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

İletişim OASİS BODRUM Halkla İlişkiler Departmanı Tel: 0 252 317 00 02 Dâhili: 34 & 22
www.oasisbodrum.com

Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.