Başkan Topuz, teknik ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde devam eden projelerin son durumunu yerinde değerlendirirken, ilerleyen dönemlerde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar için de alan incelemelerinde bulundu.
Mahalle sakinlerinin sosyal etkinliklerini daha konforlu ortamlarda gerçekleştirebilmesi amacıyla Milas Belediyesi tarafından Etrenli, Şenköy ve Bahçeköy mahallelerinde Çok Amaçlı Sosyal Alan projeleri hayata geçiriliyor.
Başkan Topuz, Etrenli ve Şenköy mahallelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Temel atma işlemlerinin tamamlandığı alanlarda çelik konstrüksiyon çalışmalarının sürdüğü belirtilirken, projelerin tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerinin modern ve işlevsel sosyal alanlara kavuşacağı ifade edildi.
Milas Belediyesi ekipleri, vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlayabilmesi amacıyla ilçe genelindeki yol çalışmalarına da hız verdi. Altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda parke tamiratı ve asfalt uygulamaları gerçekleştiren ekipler, Güneş Mahallesi’nde yoğun mesai harcıyor.
Başkan Topuz’un bir sonraki durağı ilçenin önemli turizm merkezlerinden biri olan Güllük oldu. Bölgede devam eden sahil düzenleme ve yeni yol açma çalışmalarını inceleyen Topuz, Güllük sakinlerinin uzun süredir talep ettiği Çok Amaçlı Sosyal Alan projesi için arazi tespit çalışması gerçekleştirdi.
Fen İşleri Müdürü Taylan Paskal ve teknik ekiplerle birlikte sahada incelemelerde bulunan Başkan Topuz, sosyal alanın yapılması için en uygun noktayı belirlediklerini açıkladı.
Saha ziyaretlerini tamamlayan Başkan Topuz, ilçenin farklı mahallelerinde devam eden yatırımların planlanan takvim doğrultusunda sürdürüleceğini belirtti.
BODRUMYERELHABER
4 gün önceBODRUM
7 gün önceBODRUM
7 gün önceBODRUM
7 gün önceBODRUM
12 gün önceBODRUMYERELHABER
12 gün önceMANŞET
15 gün önceBODRUMYERELHABER
15 gün önceBODRUM
18 gün önceBODRUMYERELHABER
19 gün önceBODRUM
27 gün önceBODRUM
08 Haziran 2026

CHP’de Son Durum: Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel Cephesinde Neler Yaşanıyor? YSK Kararı Sonrası Gözler Kurultayda

Ege’nin İki Yakası Kos’ta Buluştu: 6. İki Yaka Kültür Festivali Dostluk Mesajlarıyla Tamamlandı
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.