DOLAR 44,9245 0.08%
EURO 52,7519 -0.13%
ALTIN 6.816,370,10
BIST 14.375,40-0,76%
BITCOIN 3385702-0.7107%
Muğla
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Bodrum bitez bergamut caddesi yenilendi: pazartesi günü trafiğe açılıyor

Bodrum Bitez Bergamut Caddesi Yenilendi: Pazartesi Günü Trafiğe Açılıyor

ABONE OL
08.04.2026 12:42
Bodrum bitez bergamut caddesi yenilendi: pazartesi günü trafiğe açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bitez Mahallesi’nde yürütülen Bergamut Caddesi asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yaklaşık dört ay süren altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarında da sona gelinirken cadde yenilenen yüzüyle vatandaşların kullanımına hazırlanıyor.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Bergamut Caddesi’nin 650 metrelik bölümünde yaklaşık 2,5 ay önce sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

1000 Ton Sıcak Asfalt Serildi

Çalışmaların devamında caddenin kalan 550 metrelik bölümünde ise finişer makinesi ile yaklaşık 1000 ton sıcak asfalt serildi. Ekiplerin gece gündüz süren yoğun mesaisiyle gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Mandalinci, bir süre silindirin direksiyonuna geçerek asfalt düzeltme çalışmalarına eşlik etti.

Hedef Konforlu ve Güvenli Ulaşım

Bodrum belediyesi bergamut caddesi yenilenen yuzuyle hizmete aciliyor 10

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği asfalt serimi ile Bergamut Caddesi’nin üstyapısı tamamen yenilenmiş oldu. Yapılan çalışmalarla birlikte bölgede ulaşımın daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi hedefleniyor.

Dört Kurum Koordineli Çalıştı

Cadde üzerinde yürütülen çalışmalar yalnızca asfalt serimiyle sınırlı kalmadı. Yaklaşık dört aylık süreçte

  • Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ)

  • Türk Telekom

  • ADM Elektrik

  • Bodrum Belediyesi

ekipleri altyapı çalışmalarını koordineli şekilde tamamladı.

Bodrum belediyesi bergamut caddesi yenilenen yuzuyle hizmete aciliyor 4

Kaldırım ve Bordür Çalışmaları Sürüyor

Yol çalışmalarıyla birlikte bölgede kaldırım ve bordür imalatları da eş zamanlı olarak devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmaların önümüzdeki hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Başkan Mandalinci: “Bodrum’a Yakışan Yollar İçin Çalışıyoruz”

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci şunları söyledi:

“Yaklaşık dört aydır MUSKİ, Telekom, ADM ve Bodrum Belediyesi ekiplerimizin yoğun çalışmalarıyla sürdürülen altyapı çalışmaları bugün itibarıyla tamamlandı. Serdiğimiz sıcak asfalt ile birlikte Bitez Bergamut Caddesi artık vatandaşlarımızın daha konforlu ve güvenli şekilde kullanabileceği, Bodrum’a yakışan bir yol haline geliyor.”

Başkan Mandalinci ayrıca planlama doğrultusunda kent genelinde finişerle sıcak asfalt ve greyder ile serme asfalt çalışmalarının aralıksız süreceğini belirtti.

Pazartesi Trafiğe Açılıyor

Asfaltın soğumasının ardından Bitez Bergamut Caddesi’nin 16 Mart Pazartesi günü trafiğe açılması planlanıyor. Önümüzdeki hafta sonuna kadar tamamlanması hedeflenen kaldırım ve bordür çalışmalarıyla birlikte cadde, yenilenen aydınlatmalarıyla daha modern bir görünüme kavuşacak.

Başkan Mandalinci’ye incelemeleri sırasında Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Cem Köylü, Fen İşleri Müdürü Okan Koban ve Bitez Mahalle Muhtarı Seda Özgüçlü de eşlik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r