
Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli turizm buluşmalarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Antalya Turizm Fuarı (ATF), bu yıl 22-23-24 Ekim 2025 tarihlerinde Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 7’nci kez kapılarını açtı.
Turizm sektörünün önde gelen temsilcilerini buluşturan fuarda, yabancı seyahat acenteleri, Türkiye’nin kaynak pazarlardaki güçlü tur operatörleri, uluslararası standartlarda hizmet veren konaklama tesisleri ile sektöre teknoloji, hizmet ve bilgi sağlayan firmalar yer aldı.
Fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından biri Muğla oldu. Büyükşehir Belediyesi ile Fethiye, Bodrum, Seydikemer ve Datça Belediyeleri, Muğla’nın doğal güzelliklerini, tarihi zenginliklerini ve sürdürülebilir turizm hedeflerini katılımcılarla paylaştı.

Fuarda Seydikemer Kaymakamı Mustafa Dilekli, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Datça Belediye Başkanı Aytaç Kurt ve Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü Muğla standını ziyaret etti. Katılımcılar, fuar boyunca 2026 turizm sezonuna ilişkin iş birlikleri ve tanıtım çalışmaları konusunda değerlendirmelerde bulundu.
Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2026 turizm sezonunun kent genelinde daha verimli ve etkin geçmesi amacıyla Türkiye turizminin önde gelen seyahat acenteleri ve tur operatörleriyle görüşmeler gerçekleştirdi
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Uluslararası Antalya Turizm Fuarı’nda yapılan görüşmelerin ardından Muğla’nın turizm vizyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Aras, “Muğla, sahip olduğu doğal güzellikleri, tarihi mirası, gastronomisi ve misafirperver insanlarıyla Türkiye’nin en özel destinasyonlarından biri. Ancak biz bu zenginliği sadece yaz sezonuna sığdırmak istemiyoruz. Amacımız, Muğla’yı dört mevsim yaşanabilir bir turizm kenti haline getirmek. Bu kapsamda sürdürülebilir turizm anlayışını benimsiyor, yerel değerlerimizi koruyarak turizmin çeşitlenmesini sağlıyoruz.” dedi.
Başkan Aras ayrıca, turizmin yerel kalkınmaya olan katkısına dikkat çekerek, “Muğla’mızın her köşesinde turizmin planlı ve çevreyle uyumlu şekilde gelişmesi için belediyelerimizle, sektör temsilcilerimizle ve sivil toplum kuruluşlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
BODRUMYERELHABER
6 gün önceBODRUMYERELHABER
7 gün önceBODRUMYERELHABER
8 gün önceBODRUM
8 gün önceBODRUM
9 gün önceBODRUMYERELHABER
14 gün önceBODRUM
14 gün önceKÖŞE YAZILARI
15 gün önceBODRUM
15 gün önceBODRUMYERELHABER
16 gün önceBODRUMYERELHABER
16 gün önceBODRUMYERELHABER
18 gün önce
1
Başkan Aras’tan Barselona’da Akdeniz İçin Kritik Mesajlar
5266 kez okundu
2
Muğla’nın Turizm Vizyonu 2026 Sezonu İçin Antalya’da Tanıtıldı
5055 kez okundu
3
İpekböcekciliği Yeniden Doğuyor: Ata Mirasına Modern Dokunuş
3880 kez okundu
4
Muğla’nın Yeni Sosyal Yaşam Merkezi: Hasan Özcan Yaşamevi Açıldı
3849 kez okundu
5
MİLAS,BOĞAZİÇİ MAHALLESİ’NDE SOSYAL ALAN TÖRENLE AÇILDI
3590 kez okundu